Aluminium boten: beste kwaliteit, minste onderhoud

Ben je op zoek naar aluminium boten van de beste kwaliteit, het mooiste materiaal en voor goede prijzen? Dan ben je bij Rapid Marine aan het juiste adres! Aluminium boten zijn lichtgewicht, daardoor makkelijk te vervoeren, hebben minimaal onderhoud en zijn toch verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zoek dus niet verder als je aluminium boten wil van de beste kwaliteit!

Waarom aluminium boten?

Voor de custom made and custom build aluminium boten van Rapid Marine zijn ze een samenwerking aangegaan met Alu Peak, een merk wat unieke boten maakt voor zowel particulieren als professionelen. De aluminium boten van Alu Peak hebben een mooi industrieel design, maar kunnen varen met de kracht van een heuse speedboot! De boten hebben de grootte van een sloep, maar zijn toch zeewaardig, wat je meer vaaropties geeft dan een normale boot. Omdat ze custom build zijn worden de boten volledig afgestemd op jouw wensen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten en soorten, met altijd een stoer uiterlijk wat amper onderhouden hoeft te worden. Ook zijn ze door het materiaal goed bestemd tegen ieder weerstype, waardoor ze het hele jaar in het water kunnen blijven liggen!

Alu Peak staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de boten en het unieke product wat keer op keer geleverd wordt. Waar je bij een ander bedrijf tot wel 8 maanden moet wacht, heb je hier aluminium boten al na 3 maanden. Het design is exclusief ontworpen en word gemaakt van alleen maar handgemaakte onderdelen, door experts in elkaar gezet. Ook heb je altijd de mogelijkheid om je eigen wensen en idee├źn door te geven, zodat je aluminium boten krijgt die precies zijn zoals jij ze in je hoofd had.

Bouwproces aluminium boten

Omdat aluminium boten natuurlijk vooral afwijken in hun materiaal, is het bouwproces erg belangrijk. Alle onderdelen worden handgemaakt, en worden in elkaar gezet door alleen de beste experts, zodat alles goed aansluit en de boot als een vis door het water glijdt. Er wordt eerst een schets gemaakt en vervolgens een 3D model in elkaar gezet, zodat het bedrijf zo goed mogelijk in beeld kan brengen wat ze precies gaan maken en jij als klant kunt zien of het inderdaad zo uit komt te zien als je voor ogen had. Je hebt keuze uit verschillende modellen en kunt de inrichting helemaal zelf indelen. Er zijn zeven verschillende modellen verkrijgbaar, ieder met diverse opties. Ook het type motor en vermogen kun je zelf bepalen. Keuze genoeg dus!