Een cruise naar de Caribbean inclusief Aruba

Caribische cruises zijn zo ontzettend populair geworden. Men is gaan inzien dat je in de Caribbean moet zijn voor het mooiste weer en de gezelligheid. De cruises vertrekken vaak vanaf Miami, Cape Canaveral of Fort Lauderdale. Je doet meerdere eilanden van bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen aan en meert overal even aan. Zo heb je een superfijne ervaring met rust, zee, strand, maar ook plezier. In deze blog vind je meer informatie over zo’n cruise. Zo gaat het over de locaties en wat je er kunt doen en de accommodaties op het cruiseschip zelf. Misschien raak je geïnspireerd om ook een mooie cruise reis te ondernemen. Voor diegenen onder ons die het nooit geprobeerd hebben: het is het absoluut waard!

Welke locaties doe je aan?

Er zijn vele cruises waar je uit kunt kiezen om naar de Nederlandse Antillen te gaan. Zo zijn er 15-daagse cruises die naar de volgende locaties gaan: Amerikaanse Maagdeneilanden, Barbuda, St. Kitts, Martinique, Tinidad en Tobago, Curaçao en beginnen en eindigen bij Fort Lauderdale. Ook doen cruises vaak een deel van de vakantie Aruba aan. Daarnaast vertoef je veel op zee, waar je kunt genieten van alle accommodaties van het cruiseschip. En dat zijn er veel!

Activiteiten buiten het schip

Zodra je aanmeert kun je vrijwel direct aan land gaan. Je wordt vrijgelaten om een dag te spenderen op het eiland in kwestie. Het beste kun je met de wifi van het cruiseschip opzoeken wat er zoal te doen valt. Zo is er op Aruba een leuke struisvogel dierentuin, op Curaçao is Willemstad gelijk het leukst, en je kunt overal naar het strand gaan. Als je aan de mensen wil ontkomen kun je het beste de natuur in gaan. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor één dag en lekker te gaan touren.

Activiteiten op het schip

De reden dat zo’n cruiseschip zo fijn is, is dat er onvoorstelbaar veel te doen is. Naast luxe accommodaties voor het slapen, bruist het schip van het leven. Er is internet, er zijn zwembaden, restaurants, cabaret, bars, nog meer zwembaden, sauna’s, concerten, en nog veel meer. Je kunt zelfs je huwelijksgeloften vernieuwen op een cruiseschip. Alles wat je je kunt bedenken is er maar te doen. Ook je kinderen zullen zich absoluut niet vervelen. En als je jong bent: een cruiseschip is echt niet zo suf als je denkt. Als je het nooit geprobeerd hebt zul je het ook nooit weten. Waar wacht je nog op?