Niet warm genoeg in de zomer? Wij geven je tips om het toch warm te houden!

Wanneer de zomer eraan komt kijken we altijd uit naar het lekkere weer, nu is dit in Nederland nog wel eens erg wisselvallig. Wat we vooral zien is dat het niet constant heel warm is. Er is zo af en toe een hittegolf maar daar blijft het ook wel bij. Om het in de avonduurtjes toch nog lekker warm te hebben geven wij een aantal tips die er voor zorgen dat jij hebt niet meer koud hebt!

Tip #1: Een verwarmd zwembad

Wel eens over nagedacht? een houtgestookte zwembadverwarming. Hiermee kan je al in het voorjaar en op de wat koudere zomerdagen toch lekker gaan zwemmen. Een verwarmd zwembad is heerlijk, vooral als je savonds nog even een duik wilt nemen. Voor de mensen die niet houden van koud water is dit de ideale oplossing. Een houtgestookte zwembadverwarming sluit je gemakkelijk aan en staat niet in de weg. Daarnaast scheelt het ook nog eens heel veel energie/gas kosten. Daarnaast kan je niet alleen je zwembad hiermee opwarmen maar ook bijvoorbeeld je hottub.

Tip #2: Sauna pakken?

Wat dacht je even opwarmen in de sauna? Dit is natuurlijk een voor de hand liggende tip! Even opwarmen op een koude avond midden in de zomer. We zien vaak de dat sauna niet erg druk is in de zomer, hierdoor is altijd plaats en heb je niet zoveel last van de drukte! Een sauna bezoekje kan je naast warmte natuurlijk ook veel ontspanning opleveren. Hierdoor ben je in de wat sombere dagen tijdens de zomer toch energiek en ontspannen. Hierdoor zal je lekkerder in je vel voelen en kom je die sombere zomerdagen toch door!

Tip #3: Op vakantie

Ja dat is makkelijk, maar wel de waarheid. Als het hier niet warm genoeg is dan is op vakantie gaan een super oplossing. Op weg naar het warme weer, een land waar het standaard 25+ graden is. Daarvoor hoef je niet heel ver van huis te zijn! In Zuid-Frankrijk ben je al aardig op de juiste plek! Bezoek bijvoorbeeld is steden als ST. Tropez, of Monaco. Dit zijn steden waar het altijd wel lekker warm is. Aan de kust zit je natuurlijk ook altijd goed alleen zal hier meestal wel wat meer wind staan.

Wij hopen dat deze niet te vaak terug komen aankomende zomer maar voor het geval dat, dan heb je genoeg keuze om het lekker warm te houden. Deze tips kan je natuurlijk ook gewoon toepassen in de winter of het voorjaar! Maar in koude zomers zijn ook zeker handig!