actiecruise.nl

Trends in gellak sets

gellak sets

Gellak sets zijn helemaal hot tegenwoordig! Geheel nieuw is het niet: vrouwen verzorgen zich al decennia en de nagels zijn hier al een geruime tijd onderdeel van. Dit komt mede omdat veel accessoires van vrouwen zich rond de hand bevinden. Denk aan ringen, armbanden en horloges. Bovendien zegt het iets over het karakter van de vrouw als ze verzorgde handen heeft. Vrouwenhanden horen zacht en vrouwelijk zijn, net als de vrouw zelf. Tegenwoordig draait het niet alleen maar hierom, maar is het ook een heuse eigen modewereld geworden. De nagelmode heeft zijn eigen trends gekregen! Hieronder een aantal verschillende trends die voorbij zijn gekomen.

Animaties

Wat ik veel voorbij heb zien komen, zijn de nagels met animatie. Denk bijvoorbeeld aan nagels waar het gezicht van Mini Mouse of Spongebob op zijn afgebeeld. Of in ieder geval zo goed mogelijk zijn afgebeeld. Niet alle animaties worden succesvol op de nagels afgebeeld. Ik vind het ook enorm knap als dat iemand goed lukt op zo’n klein oppervlak. Niet alleen animaties in Disney-figuren komen voor. Ook heb ik meerdere malen fruitsoorten voorbij zien komen op de nagels. Zo blijkt een nagel inkleuren als een stukje watermeloen niet heel moeilijk te zijn en heb ik ook de meer ingewikkelde citroenschijven voorbij zien komen als nagel-print!

Pastelkleuren

De pastelkleuren zijn erg populair in de lente- en zomermaanden. Bovendien zien we de pastelkleuren ook terug in de kledingtrends. Het mismatchen van de pastelkleuren is voornamelijk de hype die opvalt. Dus wanneer je pastelblauwe kleuren draagt, draag je pastel geel of pastel roze op je nagels. De kleuren kunnen wel gaan vervelen en kinderlijk ogen, dus wisselt men toch snel na een aantal weken naar andere kleuren.

Patroon matching

Als de animatie te veel van het goede voor jou is, is er een andere oplossing: patroon matching. Een voorbeeld hiervan staat in de afbeelding hierboven. Het voordeel van deze trend is dat er iets speciaals op de nagels staat, maar dat het niet overwhelming wordt. De neutrale kleuren, die in het patroon voorkomen, kalmeren het geheel waardoor het niet te opvallend wordt. Tenzij je het in neon-kleuren doet natuurlijk!

Nude

De nude-trend is nog redelijk recent. Het idee achter de nude kleuren is dat ze niet per se opvallen en daarom in principe bij alle kledingstijlen passen. Toch ben ik zelf geen groot fan van de nude kleuren. Hierdoor lijkt een nagel een soort verlengde van de vinger, in plaats van een aparte nagel. Kies daarom voor een wat donkerdere nude kleur dan jouw eigen huidskleur. Dit staat mooier als je het mij vraagt.

Mobiele versie afsluiten