Privé naar jouw droombestemming

Lekker achterover liggen met veel beenruimte en niemand die je lastigvalt in jouw privéjet wanneer je afreist naar jouw zonvakantie. Bovendien heb je geen lange wachttijden bij een douane en je hoeft niet te wachten op je bagage. Het klinkt heerlijk, maar waar moet je rekening mee houden als je een privévlucht wilt boeken? Dat vertellen we jou graag in deze blog!

Wat kost een privévlucht?

Natuurlijk kost het vliegen met een privéjet meer dan wanneer je vliegt met een gewone vliegmaatschappij. Bij het huren van zo’n jet lopen de kosten al snel op tot meer dan €10.000,00, maar dit afhankelijk van de afstand, de grootte van het vliegtuig en het aantal passagiers. Wil je bijvoorbeeld een weekendje weg met je vriend of vriendin naar Saint-Tropez, dan kost het vliegen met een kleine privéjet je €12.500,00. Pak jij het liever groots aan en ga je met een Boeing, dan betaal je minimaal €75.000,00. Zou je een normaal retourticket aanschaffen bij een luchtvaartmaatschappij ben je maximaal €1.000,00 kwijt.

Niet alles is inclusief

Jouw innerlijk diva zal boven water komen wanneer je vliegt met een privéjet. De luxe, de uitstraling en alle heerlijke hapjes die voor je klaargemaakt zijn. Er zal zeker goed voor je gezorgd worden, maar verwacht niet dat alles inclusief is. Voor de duurdere wijnen, champagnes en hapjes, zoals kaviaar, betaal je vaak wat extra. Ook het transport naar het vliegveld en van het vliegveld naar je eindbestemming zal je zelf moeten regelen.

Vroeg boeken

Een privéjet kun je nog tot een uur voor vertrek boeken, maar als je wilt besparen op de kosten raden we je aan om een aantal weken of maanden van te voren te boeken. De prijzen zijn dan namelijk een stuk goedkoper. Bovendien heb je meer keuze in de verschillende soorten vliegtuigen en pakketten.

Waar te boeken

Een privévlucht boeken is gelukkig redelijk snel gedaan. Online kan je namelijk bij verschillende bedrijven offertes aanvragen of zelfs de kosten zelf al berekenen. Denk bij het boeken ook om de bagage, het transport en de paspoorten. Echter, zoals eerder genoemd adviseren wij je om op tijd te boeken om onnodige kosten te besparen.

Wij hopen dat je helemaal ‘ready for take-off’ bent en dat je heel veel plezier gaat hebben tijdens en na jouw privévlucht. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!